top of page

JANNICE STRAND : Yogaterapeut & Yogalærer

Jannice er Daglig Leder og eier av Be Yoga Studio, hun er Yogaterapeut, Yogalærer, (E-RYT 500) (YACYP) YogaWorks Teacher Trainer og YogaWorks Sertifisert Lærer, og en evig student av Yoga.


Jeg er født og oppvokst med en mamma som har åpnet dører til det alternative for meg, men jeg hadde så mye motstand. Jeg måtte finne min egen vei ! Jeg møtte for første gang Yoga og Meditasjon med Tibetanske Munker i 2001, det var en tid som jeg hadde sklidd feil vei i livet mitt. – men … Yoga tok meg inn i varmen med en gang .. og veien derifra har alltid vært spennende.


For å kunne begynne å lede Yogalærerutdanninger har jeg i tillegg til å være 500 timer sertifisert Yogaworks lærer – assistert mine Senior Yogaworks Yogalærere i 700 timer med YogaWorks Lærerutdanning.. Jeg er både Mentor og Teacher Trainer i Yogaworks sin anerkjente Yogalærerutdanning 200 timer & 300 timer Yoga Alliance.


 • PARA YOGA KOSHA (Continuing Education)

 • DEN Meditation Teacher Training 400 timer

 • T. Krishnamacharya Vini Yoga, Ayurveda, India Chennai (RYT -700 timer)

 • Yoga Medisin (RYT 100-timer med Tiffany Cruikshank

 • Tantra Lærerutdanning (RYT 200-timers) med Jeanne Heilman

 • YinTT Bernie Clark 20 timer

 • Yin TT David Kim 30 timer

 • 4 Weeks Master Training Maty Ezraty (Yogaworks)

 • Anatomi Training med Judith Hanson Lasater 20 timer

 • Women’s Moon Cycle and its effects with Jo Tastula

 • Therapy Yoga, Chakra, Bandhas & Mudra 100 T, Dr. Kausthub Decikashar

 • 1 år fordypning BKS Iyengar, Janna Oslo Iyengar

 • Pranayama Workshop med Shri O.P. Tiwari

 • 1 uke tibetansk buddhisme med Dolpo Tulki Rainpoche

 • Ashtanga Teacher Training med Sonu Navdeep Kumar

 • Meditasjon Lære med Karma Tashi Ling Buddhist Society, i Karma Kagyu tradisjonen for tibetansk buddhisme

Hun har deltatt på utallige kurs og workshops med kjente lærere fra hele verden.

95 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page